Autós tanfolyam Pesten

Lassan 20 éve foglalkozunk autóvezető képzéssel, több száz tanuló szerzett nálunk jogosítványt. Garantáljuk, hogy jó hangulatú foglalkozásainkon maradandó élményeket és gyakorlatias, biztos tudást szerezve leszel jogosítványod büszke birtokosa!

Az online beiratkozást követő, otthon elvégezhető e-learning KRESZ tanfolyam teljesítése közben, szeretettel várunk könnyen megközelíthető, hangulatos irodánkban, hogy megbeszéljük a KRESZ vizsgád időpontját.

A sikeres vizsgád utáni hívj, hogy egyeztessük az első gyakorlati foglalkozásod időpontját a Duna Pláza melletti tan- és vizsgapályánkra. Oktatóink Hétfőtől Vasárnapig,  06:00-20:00 között, különböző idősávokban állnak rendelkezésedre.

Nálunk plusz költség nélkül van lehetőséged automata váltós autón gyakorolni!

Tapasztalataink szerint ugyanis, egy automata váltós autóval az autó kezeléssel kapcsolatos kudarcélmények nélkül gyorsabban és költséghatékonyabban válhatsz magabiztos közlekedővé. Mi levesszük a válladról a kuplung illetve sebességváltó kezelésének terheit, hogy átélhesd az automata váltó nyújtotta kényelmet és biztonságot.

A tanulási folyamat közben mégis kipróbálnál egy manuális váltós autót?

Nálunk ezt bármikor megteheted extra költségek nélkül!

Megszerzett jogosítványod korlátozását szeretnéd feloldani?

Ebben is segítünk Neked: csupán egy forgalmi vizsgát kell sikeresen teljesítened, természetesen már egy manuális váltós autóval!

Nem vagy elégedett a jelenlegi autósiskoláddal?

Mi szívesen és emelt óradíj, valamint extra várakozási idő nélkül fogadunk mindenkit, aki máshol kezdte, de velünk szeretné folytatni a felkészülést.

Úgy érzed, hogy jól jönne még egy kis plusz támogatás a forgalmi vizsgád előtt?

Kérdd tőlünk a B kategóriás forgalmi vizsga felkészítő oktatóanyagot budapesti vizsgaútvonalakkal, kevesebb mint egy foglalkozás áráért!

Áraink:

  • KRESZ+EÜ: 70.000 HUF
  • Átjelentkezés: 30.000 HUF - egyszeri regisztrációs díj
  • Gyakorlat: 9.900 HUF / tanóra
  • B kategórias forgalmi vizsgafelkészítő: 15.000 HUF

Keress minket bátran! Csapatunk

Készséggel állunk rendelkezésedre! Jelentkezz Tanfolyamra!

Vedd fel velünk a kapcsolatot telefonon és kiválasztjuk neked a legmegfelelőbb elméleti illetve gyakorlati képzési helyszínt, melyek pesten a XIII. Kerületben és Szentendrén találhatóak.