Vezetéstechnikai tréning

Vezetéstechnikai tréning. Nem egy alkalmat, hanem egy folyamatot jelent. Hatalmas választék van belőlük Magyarországon, komoly tapasztalattal és tudással rendelkező instruktorokkal. Kincset ér és ad, amit tudnak és mutatnak. A következő kérdésekre kapsz majd válaszokat:

Hol van és hogy van a járműfizikád és te magad? Tisztában vagy, mire vagytok képesek a motoroddal egyetemben? Látod előre, hogyan veszed majd be a következő kanyart? Tudod a fékutad különböző sebességek mellett? Látható vagy, leszel a többi közlekedő számára? Tudod uralni a sebesség mámorát? Elbírod a gyorsulás eufóriáját úgy, hogy közben józan maradsz? Ismered a KRESZ szabályait? Éles és akár életveszélyes szituációban képes vagy azonnal döntést hozni, vagy marad társnak a pánik? Fejben “ott vagy – vagy sehol”?

Képes vagy átlátni a közlekedés esetleges szabálytalan működését?

Tegyél a biztonságodért! GONDOLD VÉGIG! Készülj fel minderre! Képezd magad, válj tudatos és józan motorossá, aki nem csak élvezi ezt a csodálatos dolgot, hanem valóban minden percben ő uralja az eseményeket. Persze, mindenre nem tudunk felkészülni. Simán bekanyarodhat a legjobban képzett motoros elé is valaki úgy, hogy sakk-matt van. Akkor viszont legalább legyen egy biztosításunk – a motornak Casco, neked, az életvitelednek és családi helyzetednek is megfelelő baleset-biztosítás. Tudd mit kell tenned baleset esetén! Ha józanul gondolkozol, belátod: ezek is mind érted vannak. Ne légy kiszolgáltatott, szenvedő áldozat, TEGYÉL MAGADÉRT!

  » Egyéb | Címke , , , , | | Közzétéve

Vélemény, hozzászólás?

« »