Motoros tanfolyam Pesten és Pomázon

2005 óta foglalkozunk motoros képzéssel, azon belül gyakorlati oktatással. Ez idő alatt szerzett szakmai tapasztalatunk lehetővé teszi számunkra, hogy a tanulói igényeket maximálisan kiszolgáljuk.

Az online beiratkozást követő, otthon elvégezhető e-learning KRESZ tanfolyam elvégzése közben, szeretettel várunk könnyen megközelíthető, hangulatos irodánkban, hogy megbeszéljük a KRESZ vizsgád időpontját.

A sikeres vizsgád után hívj, hogy egyeztessük az első gyakorlati foglalkozásod időpontját tan- vagy alapozópályánkra. Oktatóink Hétfőtől Vasárnapig, 06:00-20:00 között, különböző idősávokban állnak rendelkezésedre.

Amennyiben AM kategóriára jelentkeznél, kérlek vedd figyelembe, hogy csak automata motorral rendelkezünk!

Szeretnél a leggyorsabban és a legköltsékhatékonyabban A1es jogsihoz jutni?

Nálunk extra díj nélkül van lehetőséged automata váltós motoron gyakorolni ebben kategóriában.

Garázsodban áll a saját motorod?

Velünk az is megoldható, hogy azzal végezdd a tanfolyamot, sőt, még a tárolásban is segítünk, természetesen plusz költség nélkül!

Nem vagy elégedett a jelenlegi motorosiskoláddal?

Mi szívesen és emelt óradíj valamint extra várakozási idő nélkül fogadunk mindenkit, aki máshol kezdte, de velünk szeretné folytatni a felkészülést.

A kötelezően előírt védőfelszerelések közül a könyök, gerinc, és térd protektort, valamint a bukósisakot, illetve a  protektoros kesztyűt mindenki számára kedvezményesen biztosítjuk. Kérünk, hogy a hosszú nadrágról, kabátról és a vastag, zárt, magasszárú bakancsról Te gondoskodj!

Természetesen mindenkinek ajánljuk a saját védőfelszerelés viselését, melynek megvásárlását hasznos tanácsokkal és a partnereinknél érvényesíthető kedvezmény kuponokkal segítjük, amelyeket kérdd az oktatódtól!

Áraink:

  • KRESZ+EÜ: 50.000 HUF
  • KRESZ kategória bővítésnél: 30.000 HUF
  • Átjelentkezés/kresz mentes tanfolyam: 30.000 HUF - egyszeri regisztrációs díj
  • Gyakorlat: 12.000 HUF / tanóra

Keress minket bátran! Csapatunk

Készséggel állunk rendelkezésedre! Jelentkezz Tanfolyamra!

Vedd fel velünk a kapcsolatot telefonon és kiválasztjuk neked a legmegfelelőbb elméleti illetve gyakorlati képzési helyszínt, melyek pesten a XIII. Kerületben és Szentendrén találhatóak.