Vélemények

Több mint 20 pozitív vélemény tanulóinktól a Google rendszerében.
 • PalletHairSalon

  A legjobb választás! Sikerrel szereztem motoros és autós jogosítványt náluk. Balázs és csapata kiemelkedő oktatók, türelmesek és hozzáértők. A motoros tanfolyamon részletes és motiváló oktatást kaptam, sikeres vizsgával. Feleségem is itt tanulta meg autóvezetést, maximális odafigyeléssel. Az autós tanfolyamon is kiváló tapasztalatokat szereztem,(ennek már lassan 18 éve) már akkor is interaktív órákkal és részletes tanítással. Hálás vagyok a tudásért és figyelemért. Ajánlom mindenkinek az iskolát. Köszönöm a fantasztikus élményt! Tibi

 • Kovács Dániel

  Én kissé félve mentem az első vezetésemre, elég sok sz@r hírt hallottam az átlag oktatókról, De Balázsék nekem abszolút pozitív csalódás voltak, és nagyon hamar oldották a bennem lévő feszültséget. Bár Rolandal több tapasztalatom van a hangulat garantáltan mindig rohadt jó volt, szakmailag pedig ott vannak a topon.

 • Nikovics Botond

  Nagyon jó tapasztalatom volt Balázzsal és Rolanddal! Nagyon türelmes és rutinos oktatók, minden percét élveztem velük, segítenek oldani az első útból fakadó stresszt és kijavítanak ha valami nem úgy maradt meg a kresz tanfolyamról. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket!

 • Baumann Brigitta

  B-s jogsimat Darányi Rolandnál csináltam. Számtalan rémhírt hallani az oktatókról más autósiskoláknál, én szerencsére a legjobb helyet választottam. Az oktatóm nagyon türelmes volt, akkor sem jött ki a sodrából, amikor rengeteget hibáztam. Roland nagyon jól felkészített a forgalmi vizsgámra, neki köszönhetően nagyon megszerettem vezetni. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

 • D.V.

  Balázzsal csináltam mind az A2-t mind az A korlátlant és mindkét alkalommal szuper tanár volt. Motorozni a városon keresztül miközben Balázs csodálatos hangja duruzsol a füledben egy igazán különleges és egyedi élmény. 10/10 tudom ajánlani bárkinek. Rolandal csináltam a B-s jogosítványt és ez is egy nagyszerű élmény volt. Roli végtelen türelemmel tanított engem, akárhány hülyeséget csináltam. Mindig szuper volt a hangulat az autóban és mindig biztonságban éreztem magam. 10/10 Roli nélkül még mindig nem lenne B-s jogsim.

 • Hessy'B Official

  Darányi Roland volt az oktatóm. Nála lazább oktatót nem hinném hogy találni lehet ám ez mellett nagy a szigor is és az elvárás is. Rosz kedvel nem lehet kiszálni mellőle a kocsiból nagyon hálás vagyok neki hogy miatta forma1-et nyomhatok a közutakon.

 • Ákimáki

  Darányi Roland volt az oktatóm, akinél bátran be tudtam ülni és vezetni. A vezetések jó hangulatúak és tanulságosak. Csak ajánlani tudom őt.

 • Cs. Jan.

  Balázsnál csináltam a motoros A2 és a B-s jogsit is, nagyon jó oktató, korrekt és segítőkész volt mindenben, az órák jó hangulatban teltek és sikeresen megtanultam vezetni, csak ajánlani tudom!

 • Piry Mark

  Bárki aki oktatót keres, forduljon Roli (Darányi Roland) felé. Felkészít az élet valós helyzeteire, és mindig jó a hangulat vele az autóban. Stresszmentes és könnyű lesz a vizsga, és utána a vezetés is.

 • D. Ádám

  10/10 hangulat. 10/10 oktatókkal. A lehető legbarátságosabb és legnyugodtabb környezetet adják a tanulóknak kosznők mindent Rolandnak és Balázsnak nélkülük még mindig nem szereztem volna meg a B-s jogsim.

 • Juhász Gábor

  Mindenkinek teljes szívből ajánlom őket! Nagyon korrekt, kedves, türelmesek voltak velem.

 • Gálfi Kata

  Szerencsém volt Balázzsal és Rolanddal is tanulnom, mindkettőjüket csak ajánlani tudom. Nagyon jó hangulatban teltek az órák, de emellett alapos felkészítést is kaptam. Türelmesek, közvetlenek, ha hibáztam is nyugodtan segítettek, sosem szidtak meg. Nagyon jó élmény volt ilyen jó emberektől tanulni, minden alkalom után vidáman szálltam ki az autóból.

 • Druskóczi Milán

  Volt lehetőségem Rolanddal és Balázzsal is vezetni, mindketten kedvesek, viccesek, lazák és segítőkészek. Minden óra élvezetes volt számomra(nekik talán az elején nem annyira, de a végére azért belejöttem). Az elsőre sikerült forgalmit is nekik köszönhetem. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket.

 • Kenéz Bernadett

  Balázs türelme végtelen! És nagyon éber, az esetleges necces szitukat mindig kivédi. Sosem kiabál. Óra végén pedig ad egy átfogó képet az adott óráról, összefoglalja mire érdemes odafigyelni legközelebb.

 • Kovács Máté

  Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy az elmúlt tíz évben baráti/családi körben rendszeresen járt valaki Balázshoz és azokkal az alapokkal amiket nála szereztünk, eddig sok százezer km-t tettünk meg balesetmentesen. Kiváló kommunikációval és jó humorral fűszerezett óráin gyerekjáték megtanulni vezetni. Azért, hogy ez az értékelés kerek legyen, tavaly kipróbáltam a motoros képzést is, és ott is csupa kellemes tapasztalatot szereztem. Így ennek a türelmes és minden tekintetben profi csapatnak hála már két keréken is gyűrhetem az aszfaltot.

 • Suri Emőke

  Pár évvel ezelőttig nem hittem volna, hogy valaha is motorozni fogok, annyira rettegtem még a gondolatától is. Aztán megismertem Balázsékat és megváltozott az életem. Emberi hozzáállásuknak és szakmai felkészültségüknek hála annyira beleszerettem, hogy azóta is napi szinten ülök nyeregbe. A legjobb terápia a világon. Teljes szívvel tudom Őket ajánlani!

 • Bárány Anna

  Én is Náluk szereztem meg a motor jogsimat,életem legjobb döntése volt!!!! Mindig hálás leszek Nekik!!! Csak ajánlani tudom Őket!

 • Kitti Takács

  Legjobb választás! Nem gondoltam volna, hogy van olyan autósiskola ahol biztonságban, pozitív légkörben és nagyon jó hangulattal szerezhetem meg elsőre a jogosítványom. A rossz tapasztalatok után itt egy teljesen új és pozitív légkör fogadott. Rolanddal a vezetés a legnagyobb buli, minden órán rengeteg tudást adott át, amellett hogy nagyon jól éreztem magam. Köszönöm nektek:)

 • Kordás István

  Az egyik legjobb döntésem volt, hogy átigazoltam Balázshoz. Onnantól kezdve minden gördülékenyen, gyorsan, pontosan haladt. A gyakorlati órákon maximális figyelmet és felkészültséget tapasztaltam. Minden kérdésemre és hibámra kielégítő választ, magyarázatot kaptam. Mindkét gyakorlati vizsga előtt volt pár jó szó, mire figyeljek. Ezek az apróságok sokat segítettek abban, hogy nyugodtabban vegyem a motorral a vizsgafeladatokat. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

 • Gergő FZ6-N

  2019-ben tettem le náluk az A korlátlan jogosítványt! Csak ajánlani tudom a Balázst és a Petit, nagyon jó oktatók. Az oktatás minden percét élveztem! Jelenleg 35000km balesetmentes km van a hátam mögött! Szuper iskola! Köszönöm!

 • Attila Lonkay

  Sokkal többet kaptam, mint amire számítottam. A tudás, a türelem és a nyugalom nagyságrendekkel könnyebbé tette az egész folyamatot.

 • Marcell Molnár

  Én személy szerint Rolandhoz jártam második oktatómként és több ember tapasztalatával elmondthatom hogy a legjobb döntés volt. Nehéz mostanság jó oktatót találni de a srácoknál mindenki jó kezekben lesz az biztos

Készséggel állunk rendelkezésedre! Jelentkezz Tanfolyamra!

Vedd fel velünk a kapcsolatot telefonon és kiválasztjuk neked a legmegfelelőbb elméleti illetve gyakorlati képzési helyszínt, melyek pesten a XIII. Kerületben és Szentendrén találhatóak.