Rólunk

A kétezres évek eleje óta szerzett és folyamatosan bővülő szakmai tapasztalatunk révén tudjuk maximálisan kiszolgálni a tanulói igényeket, melynek következtében eddig több mint 2000 tanuló tett nálunk sikeres vizsgát, szerzett jogosítványt.

A mai kor technikai vívmányait (kényelmi és biztonsági berendezések) felvonultató járműveinkkel, hatalmas türelemmel, rendkívüli rugalmassággal várunk, hogy  megszerettessük Veled az autó és motor vezetést! Garantáljuk, hogy jó hangulatú foglalkozásainkon maradandó élményeket és gyakorlatias, biztos tudást szerezve leszel jogosítványod büszke birtokosa.

Az autózás: élmény

Kinyitod az ajtót, kényelmesen elhelyezkedsz az ülésben, beindítod a motort és megszólal a kedvenc zenéd a hangszórókból....előtted az út, mögötted a gondok....és rálépsz a gázra. Mindegy hova visz utad, ha mosolyogva szállsz ki: megérkeztél! Ha visszanézel a parkolóban hagyott „társadra”: az nem csak egy autó!

A motorozás: szenvedély

Nemcsak azok szeretnek motorozni, akiket vándorkedv hajt, sebességláz kerget, vagy az oly gyakran vágyott szabadságot keresik. Ugyanazt a lobogást látjuk egy békés munkábajáró motoros szemében, a motorozás ugyanis életforma, a motorkerékpár pedig több mint egy gép, illetve tárgy!

Keress minket bátran! Csapatunk

Az autózás és motorozás nekünk nem csak munka, privát életünkben is fontos szerepet játszik: szívesen látogatunk különböző autós rendezvényeket és számos motoros túra is áll már a hátunk mögött, Európa országaiban.

Számunkra igazi elismerés, hogy a már jogsival rendelkező autósaink mosolyogva integetnek át nekünk autójukból a kormány mögül szerte a városban, illetve motorosaink minden tavasszal visszatérnek hozzánk egy jó hangulatú gurulásra!

 • Csendes Balázs

  Autós-motoros oktató Pest
  +3620 / 264-54-21

  Gyerekkorom óta rajongok az autókért és motorokért egyaránt. A kapcsolatteremtés és a kommunikáció pedig mindig könnyedén ment. Szerencsésnek érzem magam, hogy a munkámban mindezeket kamatoztathatom!

 • Korcsmáros M. Péter

  Motorosoktató Pomáz - Szentendre
  +3620 / 464-44-16

  Tavasztól-őszig napi szinten ingázom kétkeréken Szentendre és Budapest között, de szívesen gurulok Európa útjain is. Tapasztalataim örömmel osztom meg diákjaimmal!

 • Darányi Roland

  Autósoktató Pest
  +3630 / 879-71-06

  Lételemem a vezetés, a tanítás pedig régi vágyam volt. Sok féle jármű volánja mögött ültem már(hókotró, kamion, busz, stb), így a különbőző közlekedő partnerekkel szemben kialakult helyzetek elemzését, minden aspektusból hűen tudom szemléltetni.

Készséggel állunk rendelkezésedre! Jelentkezz Tanfolyamra!

Vedd fel velünk a kapcsolatot telefonon és kiválasztjuk neked a legmegfelelőbb elméleti illetve gyakorlati képzési helyszínt, melyek pesten a XIII. Kerületben és Szentendrén találhatóak.